Säffle Sportklubb

Fotbollsdag och våravslutning
2024-07-01 10:22
Samarbetsövningar och tacomys med föräldrar var lite av det som dagen hade att bjuda på

I tisdags var det dags för vårsäsongens sista träning. Vi körde en träningsdag som avslutning och det var en förväntansfull grupp som var på plats i Växthuset på förmiddagen. På dagens program stod fotbollsträning, teori, samarbetsövningar, femkamp och som avslutning på dagen kom föräldrar och syskon för att äta tacos tillsammans med tjejerna, totalt var vi närmare 60 personer under kvällen. Nu går vi på välförtjänt ledighet och återupptar träningen igen under vecka 31 och laddar upp för Åseglass cup som blir startskottet för höstsäsongen. Stort tack till alla engagerade föräldrar som deltog under dagen och extra tack för matlagning och städ efter dagen.

Trevlig sommar

Ledarna

Säsongens första poolspel
2024-05-20 12:15

På ett soligt och varmt Sporthälla genomfördes igår säsongens första poolspel för tjejerna. Vi gästades av Slottsbron, Norrstrand och Hertzöga. Det var välspelade matcher mellan duktiga tjejlag ledda av duktiga domare. Extra roligt att se tjejerna ta med sig moment från träningarna som de försöker omsätta på match med lyckat resultat. Nu tar vi sats mot två ny träningsveckor innan vi åker till Slottsbron för poolspel nr 2 den 2 juni.

//Ledarna

Uppstart av säsongen och fotografering
2024-04-03 10:53

Då var den nya säsongen igång och vilken rolig start vi har haft. Många nya tjejer som kommit till oss och vi har en väldigt positiv grupp som sprudlar av glädje och fotbollsintresse.

20 april är det fotografering, vi har tid 10:40-11:00. Samling 10:30 utanför Växthuset.

//Ledarna.